Vércsoport meghatározó gyorsteszt, otthoni használatra


 Tudja meg, milyen a vércsoportja!

 
Vércsoport a szervezet teljes immunrendszerének kulcsa. Ellenőrzi a vírusok, baktériumok, fertőzések, vegyszerek, stressz, valamint az immunrendszert befolyásoló valamennyi körülmény hatását. Nem ismeri a vércsoportját? Derítse ki otthon, egyszerűen, vércsoport meghatározó teszttel!

 

A vércsoport meghatározó gyorsteszt használatával az otthona kényelmében állapíthatja meg, melyik vércsoporthoz tartozik. Így elkerülheti az összes kellemetlenséget, ami a jelen egészségügyi helyzetre jellemző, és megspórolhatja a fölösleges időkiesést is, ami ezzel járna.

 

Miért fontos vércsoport ismerete?

 

  • Ha ismeri a vércsoportját, előre tájékozódhat a vércsoportjára jellemző betegségekről, és egy kis odafigyeléssel, megfelelő életmóddal elkerülheti azokat.

  • Ha egészségesebben szeretne élni és vércsoportjának megfelelően választaná ki ételeit, jobb, ha minél hamarabb kideríti, melyik vércsoporthoz tartozik!

  • Érdemes tudnia, hogy a vércsoport befolyással van személyiség jegyeinkre, így kevésbé érheti meglepetésként környezete, családtagjai viselkedése, amennyiben ismeri a vércsoportjukat. vércsoport teszt

 

A teszt használata egyszerű! Mindössze néhány percet vesz igénybe, és nincs szükség hozzá egyébre a teszteren kívül, csak egy pohár vízre. Derítse ki vércsoportját egyszerűen a vércsoport meghatározó otthoni gyorsteszttel!

 

Rólunk

A termeszetdoktor.hu oldalt azért hoztuk létre, hogy az egészséges életmóddal kapcsolatban érdeklődőknek iránymutatást és új információkat adhassunk.

Várhegyi László természetgyógyász publikációival az életmóddal elkövethető egészség-károsításokra segít felhívni a figyelmet, melyet előadásaival, videóival, illetve a nyilvános kérdésekre adott válaszaival próbál továbbítani az ezirányú érdeklődők felé.

Személyes konzultációi alkalmával lehetőséget ad mindenkinek arra is, hogy közösen keressék meg az életmódbeli buktatókat és együtt találjanak rá személyre szabott megoldásokat.

Receptgyűjteményünkkel igyekszünk színesíteni a háziasszonyok repertoárját egészséges és gyorsan elkészíthető ételekkel.

Köszönjük, hogy oldalunkat olvassa! Észrevételeit és építő kritikáit szívesen fogadjuk az alábbi elérhetőségünkön! info@termeszetdoktor.hu

A termeszetdoktor.hu oldalain olvasható információk, tanácsok, szolgáltatások nem helyettesíthetik az orvosi véleményt, ezért kérjük, hogy minden panaszával forduljon szakorvoshoz!

Az oldalon való böngészéshez Firefox használata ajánlott. 

adatkezelési nyilv. szám: NAIH-100315/2016.


Legutolsó kérdések

Vércsoport diéta és szoptatás
2018-02-19 11:24:48

Meddig célszerű áztatni a gabonamagvakat?
2018-02-16 20:11:49

Tanácstalanság
2018-02-13 01:18:11

MINDEN KÉRDÉS

Kapcsolat