Rák kúrák


Rák

Tisztelt természet gyógyász úr!

A kérdésem az lenne, hogy ön szerint melyik a leghatásosabb rák kúra? Engem nagyon meggyőzött Tejfalussy András videója a desztillált víz és a tiszta sóval való gyógyítása. A másik ilyen a Breuss-kúra. Viszont van ami kissé homályos. Az úr csak pár féle zöldség levét ajánlja és kis mennyiségben. Igaz ez vagy hatékonyabbá is lehet tenni a kúrát egyéb vércsoport szerinti szerinti zöldség levével?

Válaszát előre is nagyon köszönöm!

Üdvözlettel: Zsolt


Válasz


Kedves Zsolt!

Valóban a desztilláltvíz rákterápiás kúra, amit jó 100 évvel ezelőtt Dr.O.Z.A.Hanish "talált" fel, tökéletes, ha tökéletesen van megcsinálva!

A Breuss-kúra még előbb lett "feltalálva" egy Breuss nevű osztrák természetgyógyász által. Ez 42 napi azt írja elő, hogy 42 napig semmi mást nem lehet fogyasztani, csak frissen préselt zöldség- és gyümölcsleveket. Persze, vagy 150 évvel ezelőtt még igazi bio zöldségek és igazi bio gyümölcsök voltak. Ő is előírta, hogy a gyümölcsök leveit nem szabad keverni a zöldségek leveivel. Csak Ő nem javasolt sokat fogyasztani ezekből. Pedig a fogyasztás mennyisége nincs korlátozva lehet keveset is és lehet sokat is inni egyszerre ezekből a levekből. Ezeket már én újítottam és amikor megismerkedtem a vércsoport szerinti táplálkozással, akkor rájöttem, hogy ha csak vércsoport szerintieket írok elő a rákbetegnek, akkor sokkal előbb meggyógyul 42 napnál. Ha valaki nem tudja a vércsoportját, akkor csak olyan leveket fogyaszthat, amelyek minden vércsoport számára fogyaszthatóak. Volt olyan öklöm nagyságú gyomordaganatos férfi, aki 20 nap alatt teljesen rendbe jött, az orvosok csak csodálkoztak, mert beidézték műtéti előjegyzésre és sem a röntgen, sem a gyomortükrözés már nem tudott kimutatni daganatot a kúra elkezdésétől számított 21. napon!

Nagyon fontos, hogy gyümölcsök közül csak a lúgosító gyümölcsök leveit szabad fogyasztani, frissen préselve. Ilyenek  a citrom, a lime, a piros és a fehér grapefruit, valamint a magyarországi gyümölcsök közül csak a meggy! Nincs korlátozva a fogyasztásuk mennyisége, meg gyakorisága sem sem, de nem szabad keverni őket és a két különböző lé fogyasztása között el kell telni legalább fél órának. Keverni ezeket a leveket csak desztilláltvízzel szabad, olyan 30 %-nyi mennyiségben.

Szóval én újítottam a Breuss kúrán, mert csak a vércsoportnak megfelelő zöldségekből állítom össze a betegeknek a kúrát. Az említett gyümölcsök minden vércsoport számára jók. Sokan nincsenek tisztában azzal sem, hogy melyik termék a zöldség és melyik a gyümölcs?

Például a paradicsom gyümölcs és csak a 0-ásoknak igazán jó, de rákterápiához nem javasolt, nekik sem. A tökfélék, viszont szinte minden vércsoport számára jók Breuss-kúrához. Ilyenek a dinnyefélék, a tökfélék, különösen a sütőtök és ezek jó lédúsak is, mint a répafélék, mint a sárgarépa, cékla, zeller, petrezselyem, paszternák, takarmányrépa, cukorrépa, stb,  de ezeket sem szabad keverni egymással, viszont akár napi 3-4 litert is el lehet fogyasztani belőlük. A kipréselés után maradt rostokat a család többi tagja is fel tudja használni salátának, főzeléknek, vagy ha lefagyasztja, akkor később, amikor már meggyógyult a rákból, Ön is elfogyaszthatja. A hagymák is nagyon jók lének, csak kevés levük van. Ezekből csak kanálnyikat szabad fogyasztani, de utána fél óra múlva már elfogyaszthat akár egy liter brokkoli-levet is, mert a keresztesvirágúak leve is nagyon jó, ha jó a vércsoportunknak. Én javasolom fogyasztani a levekkel, az általam előírt vitaminokat és egyéb táplálék kiegészítőket (pl.:Q10, bioflavonoidok, gingko biloba, melatonin, pre- és probiotikumok, stb). Nagyon jók a fiatalító, öregedésgátló növények levei, vagy a belőlük készített táplálék kiegészítők (kender, parlagfű, ázsiai gázló, kínai csüdfű (baktövis), gyermekláncfű gyökér, csicsóka, stb), mert ezek a DNS-ek végén lévő telomereket megjavítják, megújítják visszaépítik a dezoxiribonukleinsavaknál. Még annyit, hogy ha egy zöldség leve jótékony az adott vércsoport, vagy bármelyik vércsoport számára, akkor a gyógyításban sokkal hatékonyabb, mint a vércsoport számára csak semleges hatású zöldségek levei. Amelyik meg nem jó a vércsoport számára, azt ne fogyassza. Például az aloe vera egy csodaszer, de csak az A-s vércsoport számára, a többieknek árt! A ganoderma gomba csak a 0-ásoknak jó és csodaszer, de a többieknek árt, s ugyanilyen jótékony a kombucha gomba is, de csak a B-seknek és az AB-seknek. Sokakat az téveszt meg, hogy vitamin- és nyomelem-hiányuk van és attól betegedtek meg, viszont ha fogyasztanak egy a vércsoportja számára nem megfelelő zöldségnek a levét, akkor attól először jól érzik magukat, mert pótlódnak a vitaminok és az ásványi anyagok és nyomelemek, viszont a vércsoportjának nem jó, az adott zöldségben lévő lektinek előbb-utóbb agglutinációt okozva hátráltatják, vagy meg is gátolják a gyógyulást, csak később már nem gondolják, hogy ez attól van, hogy az adott termék nem jó a vércsoportja számra és akkor  elítéli a lé-kúrát, holott nem jó zöldségekből készített leveket, meg keverte azokat, stb.

Tehát egy rák-kúra előtt javasolt olyan szakembert felkeresni, aki tisztában van minden terápiás körülménnyel, mert önhatalmúlag végezve azt egyrészt lejáratjuk a lé-kúra hatásosságát, másrészt nincs megfelelő gyógyulás sem, amely a gyógyulásba vetett hit elvesztésével még súlyosbíthat is az állapotán.

Remélem tudtam segíteni!

Tisztelettel: László

Nem kell attól sem félni, ha nem bio zöldségek levét préseli ki, mert a szennyezések nagy része a rostok között marad és az a rákbeteg nem fogyasztja el a betegsége alatt.

Rólunk

A termeszetdoktor.hu oldalt azért hoztuk létre, hogy az egészséges életmóddal kapcsolatban érdeklődőknek iránymutatást és új információkat adhassunk.

Várhegyi László természetgyógyász publikációival az életmóddal elkövethető egészség-károsításokra segít felhívni a figyelmet, melyet előadásaival, videóival, illetve a nyilvános kérdésekre adott válaszaival próbál továbbítani az ezirányú érdeklődők felé.

Személyes konzultációi alkalmával lehetőséget ad mindenkinek arra is, hogy közösen keressék meg az életmódbeli buktatókat és együtt találjanak rá személyre szabott megoldásokat.

Receptgyűjteményünkkel igyekszünk színesíteni a háziasszonyok repertoárját egészséges és gyorsan elkészíthető ételekkel.

Köszönjük, hogy oldalunkat olvassa!

A termeszetdoktor.hu oldalain olvasható információk, tanácsok, szolgáltatások nem helyettesíthetik az orvosi véleményt, ezért kérjük, hogy minden panaszával forduljon szakorvoshoz!

Az oldalon való böngészéshez Firefox használata ajánlott. 

adatkezelési nyilv. szám: NAIH-100315/2016.


Legutolsó kérdések

Petefészek ciszta
2024-04-21 12:49:46

Petefészek ciszta
2024-04-21 08:59:55

Vetélés
2024-04-20 23:05:53

MINDEN KÉRDÉS

Kapcsolat