Desztilált vizzel kapcsolatos ellentétek a Mihály Nacsa előadásában elhangzottak alapján


Desztilált vizzel kapcsolatos ellentétek

Tisztelt Doktor Úr! 

Már több éve követem az írásait, meghallgadtam a videóit. Ez alkalommal megköszönöm, hogy megoldásra találtam Önnél a rég fennálló epeköveim feloldására és elhajtására (celler, sárgarépa és uborka módszerre gondolok). Körülbelül két és fél éve, úgy én mint a családom is desztilált vízet fogyasztunk. Természetesen, e mellett ásványi anyagokat és vitaminokat is. Egyik alkalommal rábukkantam Mihály Nacsa előadására (megtalálható az alábbi linken), amelyben kifejti a desztilált vízzel kapcsolatos tévhitet. Őszintén szólva a lelkem mélyén nem igazán hittem el mindent neki (bár elég meggyőzőek az érvei és ugyanakkor a vízzel kapcsolatos kutatásai vannak - szakember lévén e téren) de mégis meginogott a hitem egy kissé, hogy vajon mi is lehet az igaz. Kérem szépen hallgassa meg az előadásást és írja meg nekem a véleményét arról, hogy Mihály Nacsa állításait mennyire látja valősnak a desztilált víz fogyasztásával kapcsolatosan. Itt van a link: https://www.facebook.com/regeneracio.nacsa/videos/4149965305036067

Nagyon vároma válaszát.

Tisztelettel,

Szász Imre

Csíkszereda,

Románia


Válasz


Kedves Imre!

Nacsa Mihálynak nagy tudása van, de sok mindent rosszul értelmez. Ez látszik rajta is, mert az arcdiagnosztika sokféle problémát mutat nála. Nagyjából azonos korúak vagyunk, de én még alig őszülök, van bőven hajam és nem kell szemüveg sem, pedig a 75. évemben járok. Ő nem veszi figyelembe a körülöttünk lévő elektroszmog okozta egészségügyi problémákat. Ahogy láttam neki is okostelefonja van és elég gyakran hívhatják, viszont nincs harmonizáló a telefonján. A parajdi só régen jó volt, de már túl sok szervetlen ásványi anyag van benne és azok lerakódást idéznek elő a szervezetben. Ezt is rosszul mondta, mert nem szerves kötésben vannak a parajdi sóban az ásványi anyagok! Abban igaza van, hogy már nem tartalmaz a parajdi só elegendő NaCl-t, ezért nem alkalmas emberi táplálkozásra és főleg nem gyógyításra. Voltam Parajdon a sóbányában és bioenergetikailag és radiesztéziailag is megvizsgáltam az ottani sót és nem találtam jónak! Mondtam is az egyik ott dolgozónak ezt és erre azt felelte, hogy azért nem tiszta már a parajdi só ( a dési sem!), mert az előző korokban a nagy tisztaságú NaCl-t kibányászták, ezért tudnak a járatokban még buszokkal is közlekedni. Az étkezési sókkal kapcsolatban előírás, hogy meg kell lenni a 97%-os NaCl tartalmuknak és ha ez megvan, csak akkor írhatják a csomagolására a Magyar Szabványszámot, de ha nincs meg a 97%-os NaCl tartalom, akkor nem. Nos én akkor a magyar élelmiszeripari hatóságnál feljelentettem a parajdi sót, a dési, de még a himalája sót is, meg a tengeri sót is, mert nem tiszta sók. Nos a vizsgálat kiderítette, hogy ezeknek nem volt meg még az 50 %-os NaCl tartalmuk sem, ezért az akkori beszállítású sókból összeségében 90 tonna (!!!) sót vonattam vissza a kereskedelmi forgalomból, melyből a parajdi só 30 tonnát tett ki!!! Ezt azért hangsúlyozom ki, mert Nacsa ilyeneket sem vesz figyelembe.

A vízzel kapcsolatban ott igaza van, hogy sok a penész, meg az egyéb szennyeződés (gyógyszermaradványos üledékek, ürülékek, ipari szennyeződések, rovarirtószer maradványok, stb... Abban is igaza van, hogy még az ro-szűrök sem tudják kiszűrni a vízből a vírus és baktérium maradványok mellett a penészspórákat sem. Az ro-vizeket nem sszabad vissza ásványi anyagozni sem! Ezért javasolom, hogy az ro szűrőkkel szűrt vizeket a kifolyás előtt még egy UV szűrőn kell átengedni, mert az UV-fény sterilizálja a vizet.

Én nem szeretem sűrűn tisztítani a vízdesztillálóm vízmelegítő edényét, mert ha csapvizet teszek bele, akkor az alján minden egyes desztillálást után sok lerakódás marad, amit ecetes vízzel kell kitisztítani. Én ezért ro-vízből készítem mindíg a desztillált vizet, de ez az ro-víz nincs vissza ásványi anyagozva é UV szűrővel sterilizálva van.

A zsidók 4000 év óta isznak desztillált vizet és ezzel is főznek, de csak a hithű vallásukat követő zsidók, a többi zsidó nem mind használ desztillált vizet, de azért azok közül is sokan azt használnak. Melyik népcsoportnál legmagasabb az átlagéletkor? A zsidók a 2. helyen állnak a 80 év feletti átlagéletkorral és őket csak az adventisták előzik meg, akik generációról generációra soha nem fogyasztanak ölésből származó ételt, azaz nem esznek húst! Náluk sokkal több a 90 év feletti ember. Egyébként én a zsidók hatására használok tiszta sót, meg desztillált vizet és az adventisták, meg a krisnások hatására nem eszek húst, immár több mint 30 éve! A sporteredményeim nem romlottak le és egyre jobb vagyok az állandóan edzést folytató kortársaimnál, pedig én nem edzek, hanem a régi technikai tudásomból élek és igaz naponta végzek fizikai munkát és fizikai gyakorlatokat, de korántsem olyan intenzíveket, mint akik edzenek. Mégis két világcsúcsban is részes vagyok (60-65 és a 65-70 éves korosztályban). 5 VB aranyam mellett számtalan ezüst és bronzérmem, van de ugyanez igaz az 5 EB aranyérmemnél és egyéb érmeimnél is, meg a 85 magyar bajnoki éem és a még több ezüst és bronzéremmel kapcsolatban is. Azért sportolok most is, mert mérőszalaggal és stopperrel lehet mérni a fizikai teljesítményeket és lehet igazolni az életmódom helyességét. sajnos egyre több korosztályomban lévő szenior atléta már meghalt, vagy lebetegedett és abbahagyta a sportolást. Nacsa Mihállyal is szívesen megmérkőznék, akár több sportban is (önvédelem- és közelharc kiképzői, valamint lőkiképzői képesítéseim is vannak, de úszni, futni és kerékpározni is jól tudok. Szóval az is a desztilláltvíz fogyasztására ösztökélt és nem csak a zsidók, hogy az orvostudomány az infúziókba desztilláltvizet használ 99%-os tisztaságban ( az a plusz 1 % a tiszta NaCl az infúziókban). A másik amit mérésekkel tudok igazolni, hogy a desztilláltvíz teljesen telítetlen oldat, de sem vírust, sem penészspórát nem tartalmaz, de még a nukleáris szennyezés is eltűnik a vízből a desztilláláskor! Az is a desztilláltvíz mellett szól, hogy teljesen tiszta és telítetlen oldat és mint ilyen sokkal jobban kilúgozza az élelmiszerekből gyógyteákból az íz-, illat-, drog és zamat anyagokat az ételek és italok készítésénél. Sokkal értékesebb lesz például egy gyógytea, ha azzal készül. Az olasz presszó kávé is azért finomabb, mert desztillált víz oldja ki az őrölt kávé hatóanyagait. Míg ha ugyanezt a kávét  csapvízzel, ásványvízzel, vagy ro-vízzel készítenénk, nem volna ilyen finom! Dr.O.Z.A.Hanish rákgyógyító desztilláltvizes ivókúrája, már 120 éve 100%-osan bevált a rákgyógyításban, de sajnos a hivatalos orvoslás nem alkalmazza és sok természetgyógyász sem, de még lehet, hogy Nacsa Mihály sem ismeri ezt. Én meg már 31 éve alkalmazom szintén 100 %-os sikerrel, aki megcsinálja az előírás szerint. Az ásványi anyagokat nem szervetlen formában és nem vízzel kell bevinni a szervezetbe, hanem szerves kötésben és hiába tengerből lettek a sóbányák a tengerben lévő ásványi anyagok mind szervetlenek, s így a nátriumklorid is! A nátrium is a konyhasóból csak emésztéssel hasznosul!!! Hiába eszük kanállal a sót, vagy hiába iszunk sós vizet, mert ezekkel nem indul be az emésztés és csak mérgezés és lerakódás lesz belőle a szervezetben. Ezt is rosszul tudja a Nacsa! Csak olyan ételek és olyan italok sótartalma hasznosul, amely ételek és italok beindítják az emésztést a gyomorban.

Én ennyit tudok a kérdéséhez válaszolni, aztán higgyen akinek akar. Engem az eddigi több mint 30 éves tanult é a 32 éves gyógyítói gyakorlatom és tapasztalatom 100 %-osan igazolt. A mérnöki diplomám mellett van egészségügyi és pszichológiai, meg valláselméleti, de pedagógusi és még rendősztiszti főiskolai végzettségem is és valószínű jobban átlátom az összefüggéseket a kémiai és biológiai folyamatokban, mint  Nacsa Mihály. Nem tudom, hogy Ő foglalkozik-e gyógyítással és terápiák összeállításával, mert ha igen akkor rájöhetett volna már, hogy hol hibádzanak az elméletei és akkor a fizikai és az arc-diagnosztikai kinézetei is jobbak lennének.

Remélem, hogy tudtam segíteni.

Üdvözlettel: László

Rólunk

A termeszetdoktor.hu oldalt azért hoztuk létre, hogy az egészséges életmóddal kapcsolatban érdeklődőknek iránymutatást és új információkat adhassunk.

Várhegyi László természetgyógyász publikációival az életmóddal elkövethető egészség-károsításokra segít felhívni a figyelmet, melyet előadásaival, videóival, illetve a nyilvános kérdésekre adott válaszaival próbál továbbítani az ezirányú érdeklődők felé.

Személyes konzultációi alkalmával lehetőséget ad mindenkinek arra is, hogy közösen keressék meg az életmódbeli buktatókat és együtt találjanak rá személyre szabott megoldásokat.

Receptgyűjteményünkkel igyekszünk színesíteni a háziasszonyok repertoárját egészséges és gyorsan elkészíthető ételekkel.

Köszönjük, hogy oldalunkat olvassa!

A termeszetdoktor.hu oldalain olvasható információk, tanácsok, szolgáltatások nem helyettesíthetik az orvosi véleményt, ezért kérjük, hogy minden panaszával forduljon szakorvoshoz!

Az oldalon való böngészéshez Firefox használata ajánlott. 

adatkezelési nyilv. szám: NAIH-100315/2016.


Legutolsó kérdések

Petefészek ciszta
2024-04-21 12:49:46

Petefészek ciszta
2024-04-21 08:59:55

Vetélés
2024-04-20 23:05:53

MINDEN KÉRDÉS

Kapcsolat