Recept képe

Kategória:

Saláta lekvár savanyúság befőtt

Tonhal saláta


Hozzávalók:

 

  • 1 tonhalkonzerv

  • 1db sárgarépa

  • 10dkg bébispenót

  • jégsaláta

  • kalifornia paprika

  • kígyóuborka

  • 2db főtt tojás

  • 1gerezd fokhagyma

  • lilahagyma

  • olívaolaj

  • citrom

  • bors

  • fehérbor

  • xilit

 

Elkészítés:

Tonhalat villával törjük össze az összes hozzávalót alaposan tisztítsuk meg szeleteljük fel és keverjük össze egy tálban. Az olajat, citromot, fehér bort egy kis tálban keverjük össze, ízesítsük sóval, borssal, xilittel, jól keverjük el, majd öntsük rá a salátára.Tálalás előtt újra keverjük össze az egészet, és díszítsük tojásokkal, illetve zöldfűszerrel.

 

Rólunk

A termeszetdoktor.hu oldalt azért hoztuk létre, hogy az egészséges életmóddal kapcsolatban érdeklődőknek iránymutatást és új információkat adhassunk.

Várhegyi László természetgyógyász publikációival az életmóddal elkövethető egészség-károsításokra segít felhívni a figyelmet, melyet előadásaival, videóival, illetve a nyilvános kérdésekre adott válaszaival próbál továbbítani az ezirányú érdeklődők felé.

Személyes konzultációi alkalmával lehetőséget ad mindenkinek arra is, hogy közösen keressék meg az életmódbeli buktatókat és együtt találjanak rá személyre szabott megoldásokat.

Receptgyűjteményünkkel igyekszünk színesíteni a háziasszonyok repertoárját egészséges és gyorsan elkészíthető ételekkel.

Köszönjük, hogy oldalunkat olvassa!

A termeszetdoktor.hu oldalain olvasható információk, tanácsok, szolgáltatások nem helyettesíthetik az orvosi véleményt, ezért kérjük, hogy minden panaszával forduljon szakorvoshoz!

Az oldalon való böngészéshez Firefox használata ajánlott. 

adatkezelési nyilv. szám: NAIH-100315/2016.


Legutolsó kérdések

Petefészek ciszta
2024-04-21 12:49:46

Petefészek ciszta
2024-04-21 08:59:55

Vetélés
2024-04-20 23:05:53

MINDEN KÉRDÉS

Kapcsolat